Bydlení

Pastelové barvy váš domov zjemní a dodají mu na příjemné atmosféře

Máte rádi zajímavé barevné provedení snídaňových misek, vázy na kytici, dětských hraček, bytového textilu nebo třeba svícnů, které vám zdobí mnoho místností v domě? Pak se vám jistě bude líbit obrovská nabídka zboží v pastelových barvách. Hodí se všude tam, kde žijí romantici, ale stejně tak se skvěle hodí do jakýchkoli moderních i venkovských interiérů. Pastelové barvy se báječně hodí k bílé výmalbě domů, k modernímu betonu i hřejivému dřevu. Co vše si na Bellarose.cz můžete koupit? Nechte se inspirovat.

více v článku...

Obaly na květináče v mnoha jemných barvách

Rozveselit domov vám pomohou obaly na květináče. Naprosto dokonale vypadá, když pověsíte květináč na zábradlí v interiéru či na terase. Co třeba využít závěsný zinkový obal na květináč Light Pink a do něj „usadit“ rostlinku, která bude kvést bíle, fialově či sytě růžově? Celek bude působit sladěně a vkusně.

To stejné platí, pokud použijte mini obal na květiny Hilda Coral Sands nebo keramický obal na květiny North Sea Grea s průměrem 19 cm. Postavit květiny můžete na parapet, kraj barového stolu nebo třeba komodu v obýváku.

Vybavení pro děti v pastelových barvách

Jemné pastelové barvy se báječně hodí k dětskému vybavení. Pro malá miminka jej můžete pak použít jak pro holčičky, tak pro kluky. Ať už se podíváte na kousátko Gilbert Cat Rose v pudrové a červené barvě, dětskou jídelní sadu Carol Cat Dark Rose nebo třeba závěsnou pletenou hračku Music Circus Bunny, vše se dá použít pro obě pohlaví.

Krása pastelů v jídelně a kuchyni

Máte občas hosty a rádi připravíte sváteční stůl? Pak jistě využijete papírové jmenovky Simone, papírové ubrousky Violet nebo dortový stojan Mynte French Grey. V kuchyni i jídelně oceníte i džbán Mynte Green Tea 2,5 l, keramické formy na muffiny Mynte Englis Rose nebo chlebník Emma Ultra Light Blue.

Vše uvedené najdete na Bellarose.cz.

Related posts

Nestačí vám peníze?

svet zeny

Na jaký venkovní reflektor se můžete plně spolehnout?

svet zeny

Zahradní posezení: které materiály zajistí odolnost i skvělý vzhled?

svet zeny

Leave a Comment