Bydlení Tipy a trendy

Poznejte kvalitní rekuperační jednotky Adles, které vám zlepší zdraví a ušetří peníze za vytápění

Možná už jste alespoň něco málo o rekuperaci slyšeli, možná jste se ke stavbě nebo rekonstrukci domu či bytu dostali teď poprvé, a rekuperační jednotky jsou pro vás nové.  V každém případě vám je představíme lépe, ať už je vaše povědomí o rekuperaci jakékoli.

více v článku...

Proč je dobré rekuperovat?

Věděli jste, že když trávíme čas v interiéru, do plic vdechneme až 8x více nečistot, než je tomu při pobytu venku? Právě proto je velmi přínosné pořídit si rekuperaci. A nejen proto. Výhod má více, proto se těší tak velké oblibě.

Rekuperační jednotka vám pomůže ušetřit za vytápění 60 – 70% z původních nákladů. Pracuje neustále, tiše, a tak aniž byste otvírali dveře či okna, máte doma stále čistý a čerstvý vzduch. I když budete po celý den doma, což se nám někdy kvůli vytíženosti stává, díky rekuperaci budete mít v plicích stále čerstvý venkovní vzduch, který vám navíc zajistí ve stabilní teplotě.

Obávat se nemusíte ani hromadění vlhkosti a s ní spojeného vzniku plísní. Na stěnách v kuchyni ani koupelně je nenajdete, rekuperace pohlídá stálou teplotu i přiměřenou vlhkost, čímž také prospěje vašemu zdraví. Zdraví se týká i radon, který se může do domů dostávat z podloží. Pokud by tak tomu u vás bylo, rekuperace jej díky pravidelné výměně vzduch elegantně odvětrá.

Jásat budou alergici i jejich rodiče. Rekuperace vzduchu a kvalitní filtry se postarají o odfiltrování až 99 % bakterií, pylu a jemného prachu. Na své lepší kondici, minimálním nebo nulovým projevům vaší alergie poznáte, že je doma čistý vzduchu.

Kvalitní rekuperace Aldes

Podívejte se rekuperace do bytu na webových stránkách rekuperace-aldes.cz. Najdete zde několik modelů, z nichž si určitě vyberete. Umístit rekuperace je možné do podhledu, na stěnu, do šatny, skříně, prádelny…

Related posts

Na jaký venkovní reflektor se můžete plně spolehnout?

svet zeny

Ke zvětšení obydlím vám mohou pomoci i vhodné postele

svet zeny

Interiérové dveře Praha: česká kvalita pro vaše bydlení

admin