Jak na to

Foukané izolace udržují teplo domova

V době neustále se zvyšujících nákladů za energie se hodí mít po ruce řešení, díky kterému vám nebude utíkat teplo domova. Foukané izolace jsou díky svým výhodám jedinečnou formou úspory.

více v článku...

Vhodně zvolená izolace nevyžaduje stavební úpravy

Známe to všichni. S koncem každé topné sezóny zjišťujeme, kolik peněz jsme zase protopili a děsíme se chvíle, kdy nám přijde výčtování. Možná jste již zkusili více forem vytápění a snažíte se náklady minimalizovat. I tak ale každým rokem zjišťujete, že vaše snaha je mnohdy zbytečná. Energie rostou a my s tím nemůžeme nic udělat. Řešení nabízí vhodně zvolená izolace domu – ta zajistí trvalou úsporu a vysoký komfort bydlení. Dnes se nejčastěji provádějí foukané izolace – nevyžadují stavební úpravy a jejich aplikace je velmi rychlá.

Zateplením objektu ušetříte za vytápění

Dobře zvolená izolace objektu vám ušetří desítky procent nákladů na vytápění – a to každou topnou sezónu. Oproti jiným formám zateplení se foukané izolace vyznačují tím, že při jejich aplikaci nevzniká žádný odpad a jsou vhodné pro každý prostor – jak pro novostavbu, tak pro starší objekty. Realizují se u zděných staveb, dřevostaveb, panelových i činžovních domů. Používají se pro zaizolování zděných příček, půdních prostor nebo šikmých i plochých střech. Jejich využití je tedy téměř neomezené.

Teplo a minimální hlučnost z okolí

Výhodou tohoto typu zateplení domu je použití certifikovaného materiálu odolného proti hlodavcům, žáru či plísním – to izolaci zaručuje extrémně dlouhou životnost. Minimalizuje také hlučnost z okolí, domov se tak stává příjemnou komfortní zónou. V zimě se vám dobře provedená izolace postará o neunikající teplo, v létě naopak zajistí vítaný chlad, jelikož nevpustí do domu zbytečně mnoho tepla z venku.

Už se těšíte, až i vám bude doma konečně teplo?

Related posts

Vybudujte si na zahradě terasu, která bude vaší oázou odpočinku

svet zeny

Posuvné dveře do moderního interiéru

admin

Co dělat, když ztratíte klíče

svet zeny

Leave a Comment