Tipy a trendy

Pořiďte si nové jídelní židle, na které budete právem pyšní

Možná zařizujete svou první jídelnu či jídelní koutek, možná rekonstruujete kuchyni, jejíž součástí je i stůl s jídelními židlemi, a tak chcete nové, které se budou do nového stylu skvěle hodit. Jestliže se podíváte na webové stránky hawaj.cz, najdete spoustu inspirace a cenově dostupných jídelních židlí, z nichž si určitě vyberete. Jsou moderní, hezké, kvalitní a vždy něčím zajímavé.

Jídelní židle s lněnou tkaninou

Pokud chcete židle potažené látkou, na kterých se vám bude vždy příjemně sedět, protože budou polstrované, příjemně teplé a měkké, můžete zvolit např. jídelní židle HAWAJ CL-18012 ve světle šedé barvě. Sada dvou kusů vás nyní vyjde o 38 % levněji, samostatně koupená židle je pak zlevněna o 34 %. Jídelní židle jsou potaženy kvalitní lněnou tkaninou, jsou velmi stabilní díky 4 dřevěným nohám. Do moderních interiérů jsou jako stvořené.

Krásná imitace kůže

Být ekologický a přitom mít interiér s nádechem luxusu vám umožní modely potažené imitací kůže. Ta může být lesklá nebo s efektem broušené úpravy povrchu. Velmi hezké a zajímavé jsou např. jídelní židle Hawaj CL-495-1 v hnědé barvě. Jde o židle oděné do imitace kůže s efektem broušeného povrchu, mají ideální výšku pro sezení u jídelního stolu a nosnost 140 kg, což vyhoví většině z nás. Nyní je sada dvou těchto židlí v akci se slevou 28 %, samostatně pak koupíte tuto židli s úsporou 29 % z původní ceny.

Židle jídelní oděná do sametu

Líbit by se vám mohly i židle jídelní, které jsou potaženy kvalitní sametovou látkou. Jsou polstrované s hezky navrženým prošíváním, a k dostání jsou v několika barevných variantách. Potěší vás jistě akční cena zlevněná o 32 % u samostatné židle Hawaj CL-19001 nebo 31 % u sady dvou těchto židlí.

Podívejte se na kompletní nabídku jídelních židlí na www.hawaj.cz. Určitě si vyberete dle svého vkusu.

Related posts

Plísně na fasádě jsou skryté nebezpečí pro naše zdraví. Jak na ně?

svet zeny

Proč si pořídit povlečení a prostěradla ze 100% organické bavlny

admin

Jak se vypořádat s vyhořením

admin